OKUL TANITIMI

İl içi, il dışı, mazeret grubu atamaları ile ilk atama başvurularında okulumuzu tercih edecek öğretmen arkadaşlarımızın, okulumuz hakkında ihtiyaç duyacakları bilgiler aşağıdaki gibidir.

18.06.2019 3218

(Son güncelleme: 01.11.2022)

ULAŞIM

• Of-Çaykara karayolu üzerinde bulunan okulumuza, Of ilçe merkezinden 15 dakika arayla hareket eden Cumapazarı-Bölümlü minibüsleri ile direkt olarak ulaşılabilir. (Tahmini yolculuk süresi: 10 dk.)
  • Trabzon il merkezindeki Çömlekçi Mahallesinden 20 dakika arayla hareket eden Çaykara Tur midibüsleri ile direkt olarak okulumuza ulaşılabilir. (Tahmini yolculuk süresi: 40 dk.)
  • Öğretmen arkadaşlarımız, Of, Çaykara, Dernekpazarı, Sürmene ve Hayrat ilçelerinden öğrenci taşıyan servis araçlarımız ile ücretsiz olarak okula gelip gidebilir.

KONAKLAMA

• Okulumuzda görevli öğretmenlerin bir kısmı Of ilçe merkezinde, bir kısmı ise Trabzon'un farklı ilçelerinde ikamet etmektedir.
  • Bekar öğretmenlerimiz, ilçemizde bulunan Öğretmenevi'nde veya öğrenci yurt ve pansiyonlarında geçici veya kalıcı olarak konaklama imkanına sahiptirler.
  • Tamamında doğalgaz olan Of ilçe merkezinde ev kiraları, konutun konumu ve yapı özelliklerine göre farklılık göstermekle birlikte 1500-4000 TL arasında değişmektedir.
  • Okulumuzda göreve başlayacak öğretmenlerimize konaklama ve nakliye konusunda gereken yardım okul idaresince sağlanacaktır.

DERS SAATLERİ

• Okulumuzda  günlük 6 saat ders işlenmektedir. Ders giriş çıkış saatleri aşağıdaki gibidir:

1. Ders: 09.20 - 10.00

2. Ders: 10.10 - 10.50

3. Ders: 11.00 - 11.40

4. Ders: 11.50 - 12.30

Öğle T.: 12.30 - 13.10

5. Ders: 13.10 - 13.50

6. Ders: 14.00 - 14.40

• Norma esas branşlar ve ders saatleri aşağıdaki gibidir:

Özel Eğitim                        : 30 saat

El Sanatları                        : 30 saat

Mobilya ve İç Mekân Tas.   : 30 saat

Yiyecek İçecek Hizmetleri  : 30 saat

Seramik ve Cam Tek.        : 30 saat

Müzik                               : 6 saat

Görsel Sanatlar                 : 6 saat

ÖĞRENCİ VE PERSONEL BİLGİLERİ

• Okulumuzda maksimum mevcudu 10 öğrenci olan 9, 10, 11 ve 12. sınıflarımız bulunmaktadır. (Birer şube)
  • Personel sayılarımız aşağıdaki gibidir:

2 idareci

8 öğretmen

4 servis hostesi

1 yardımcı hizmetler personeli (İşkur)

27 öğrenci

EK DERS, NÖBET VE BELLETMENLİK

• Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimiz, nöbet dâhil tüm ek ders ücretlerini %25 arttırımlı olarak almaktadır.
  • Özel eğitim öğretmenlerimiz, nöbet ve öğrenci kişilik hizmetleri ödemesi dâhil haftalık 20 saat; alan öğretmenlerimiz ise alan şefliği ve nöbet dâhil haftalık 26 saat ek ders almaktadır.
  • Öğretmenlerimize haftada 2 gün kat/bahçe nöbeti görevi verilmektedir.
  • Okulumuzda pansiyon bulunmamaktadır; ancak belleticilik yapmak isteyen öğretmenlerimizin, ilçemizde bulunan kız ve erkek yurtlarında görev yaparak belleticilik ücreti alabilme imkanları bulunmaktadır.
  • Alan öğretmenlerimiz, ilçemizde bulunan Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde koordinatörlük yapma imkanı bulunmaktadır.

OKULUMUZ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

• Okulumuz 1. hizmet bölgesi 4. hizmet alanında bulunmakta olup zorunlu hizmet kapsamındadır.
  • Yıllık 14 puan hizmet puanı veren okulumuz için öngörülen hizmet süresi 7 yıldır.
  • Öğretmenlerimiz, öğle yemeği ihtiyacını, okul çevresinde bulunan 4 farklı lokanta ve 1 pastanede karşılayabilmektedir.
  • Okulumuzda görevli tüm öğretmenlerin ders saatleri haftalık 30 saat olduğu için ders programlarında boş gün bırakılamamaktadır.
  • Okulumuza 10 dakika mesafede bulunan Of Gençlik Merkezi ve Dernekpazarı Gençlik Merkezi spor salonları, okulumuzun kullanımına açık olup ders, spor ve eğlence faaliyetlerimizi ayın bazı günlerinde buralarda yapmaktayız.
  • Sosyal etkinliklere önem veren bir okul olduğumuzdan dolayı gezi ve eğlence faaliyetlerine imkanlar el verdiğince zaman ayrılmaktadır.

Detaylı bilgi için:

0505 - 649 83 35