Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu


Vizyon: Vizyonumuz, ilköğretimi tamamlamış, hafif düzeyde zihinsel engelli bireylere mesleki eğitim alanında, en yüksek kalitede eğitim vererek, onların eğitim ve gelişimine destek olmaktır.

Misyon: Misyonumuz, topluma kendi ayakları üzerinde durabilen, üretkenliği kendine yol edinmiş, kendilerini başkalarına bağımlı kalmaktan kurtarmış bireyler kazandırmaktır.

Başarılar: Okulumuzla ilgili basında yer alan haberlere ana sayfadaki "Basında Biz" menüsünden ulaşabilirsiniz.

Saatler: 09.20 - 14.40
Isınma: Kalorifer (Kömür)
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Taşımalı eğitim kapsamında olan okulumuzda Sürmene, Of, Dernekpazarı, Çaykara ve Hayrat güzergâhlarından öğrenci taşıyan 4 servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda basketbol, futbol, hentbol, voleybol, masa tenisi, langırt, dart vb. araç gereçler mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda 9, 10, 11 ve 12 olmak üzere 4 sınıf bulunmaktadır. Maksimum sınıf kontenjanımız 10 öğrenci olup; toplam okul mevcudumuz 40 öğrenciyle sınırlıdır.

Telefon - 0462 791 4200

Belgegeçer - (462) 791 4200

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ofozelegitim.meb.k12.tr

Adres - Cumapazarı Mah. No 5A Of/TRABZON Çaykara Yolu Üzeri 14. km.

Öğretmen :12
Öğrenci :29
Derslik :4
Atölye-İşlik :3
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :50
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :Örgün

Yerleşim Yeri - Cumapazarı Mah. Cumhuriyet Cd. No: 65 Of/TRABZON (Çaykara Yolu 14. km.)

Adres - Cumapazarı Mah. No 5A Of/TRABZON Çaykara Yolu Üzeri 14. km.

Ulaşım TOPLU TAŞIMA BİLGİLERİ: İlçe merkezinden ulaşım: Of Merkez´den 20 dakikada bir hareket eden Cumapazarı-Bölümlü minibüsleri ile direkt olarak okulumuza ulaşabilirsiniz. İl merkezinden ulaşım: Çömlekçi Mahallesi´nden 30 dakikada bir hareket eden Çaykara Tur midibüsleri(yarım otobüs) ile direkt olarak okulumuza ulaşabilirsiniz. Hususi araç ile ulaşım: Of-Çaykara karayolunun 14. kilometresinde karşınıza çıkacak ilk OPET BENZİN İSTASYONU´ndan 100 metre sonra okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, Of-Çaykara kara yolunda olup, Of ilçe merkezine 14, il merkezine 65 km. mesafededir.